Важно

 

Настаняване и хранене


Настаняването е в отлични условия. Всички ловни стопанства разполагат с луксозни резиденции и ловни домове, с типично българска уют , които са разположени директно в района. Винарска изба с камина е просто задължително. Хранодена включва пълен пансион. Нашите гости обикновено предпочитат традиционната българска кухня. Но ако имате определени предпочитания или здравословни менюта , не е проблем за домакините.


 

Трофеи


Трофеите се оценяват от Държавна комисия. Ако имате оплаквания можете да се обръщате директно към нас. Ние можем да ви бъдем полезни с това, че на място можете да изразите Вашите идеи за вида, с който трофея ще заеме място в колекцията Ви / препариран или на поставка с дърворезба /. Ние сме специалисти в препарирането и изработка на поставки с дърворезби.


 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ


  • Трофеите от благороден елен, елен лопатар и сръндак се претеглят 24 часа след изваряването и почистването им.
  • Ние гарантираме, +/- 15% точност от заяваката Ви, без трофей на дива свиня.
  • Трофеи, които са национален рекорд, остават в страната. Ловеца трябва да плати 70% от стойността според ценовата листа и в рамките на 3 месеца след приключване на лова получава копие на трофея .


 

Резервация и фактуриране


За потвърждение на лова се счита авансово плащане на 50% от цената на услугите. Остатакът трябва да се заплати 30 дни преди провеждане на лова. Разходите са посочени в документите за заявка. След приключване на лова се заплаща 60 % от стойността на отстреляните трофеи по Вашата заявка. След издване на окончателна фактура се доплаща разликата. Авансовата предплата от 60 % трябва да бъде платена в брой на място.